Rezultalele campaniei de sterilizari gratuite desfasurata in zilele de 31 ianuarie si 1 februarie 2015

Rezultalele campaniei de sterilizari gratuite desfasurata in zilele de 31 ianuarie si 1 februarie 2015

48 de câini şi opt pisici este rezultatul campaniei de sterilizări gratuite a câinilor cu stăpân, desfăşurată în zilele de 31 ianuarie şi 1 februarie 2015.
Sâmbătă, 31 ianuarie, au fost sterilizate 27 de animale, dintre care 22 de câini şi cinci pisici, iar duminică, 1 februarie, au fost sterilizate 29 de animale, din care 26 de câini şi trei pisici.
Din totalul de 48 de câini sterilizaţi, 33 au fost femele, iar 15, masculi. Campania a fost organizată doar pentru câinii cu stăpân, însă având în vedere că nu toţi cei înscrişi pe listele aflate la Poliţia Locală s-au prezentat cu patrupedele, au fost anunţate şi persoanele înscrise cu pisici.
Proprietarii de câini care s-au înscris pe liste dar nu s-au prezentat vor fi bifaţi şi nu vor mai fi reprogramaţi pentru următoarele campanii de sterilizări gratuite.
Campania de sterilizări gratuite din weekendul trecut, precum şi cele desfăşurate în septembrie şi octombrie 2014 au fost organizate cu sprijinul financiar al organizaţiei germane DsN (Deutschland sagt Nein zum Tiermorden). DsN a încheiat anul trecut un parteneriat cu Primăria Municipiului Giurgiu pentru adăpostul public al câinilor fără stăpân de pe Canalul Plantelor şi pentru organizarea campaniilor de sterilizări gratuite a câinilor cu stăpân, cu scopul de a împiedica înmulţirea necontrolată a câinilor pe străzile municipiului.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Politia Locala a largit aria competentelor in 2014 fata de anul 2013

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.